Skovlunde 2005

(DESVÆRRE ER DER FORSVUNDET NOGLE BILLEDER. VI LEDER EFTER DEM, WEBMASTER)
Så var det tid for at få stillet et anlæg op igen. Vi havde fået plads i Skovlunde medborgerhus. Hvor vi havde plads til et anlæg på ca. 10 x 15 meter. Desværre kunne vi ikke på det tidspunkt præsentere vores moduler med Hübner grej på, Årsagen: Hübner havde ikke fået afsendt vores varer :-(.

Så vi måtte tage til takke med almindelige Märklin sporskifter, hvilket jo også fungerer fint - de ser bare ikke helt så godt ud som Hübners. Desværre kunne jeg ikke selv deltage i opbygningen af anlægget, og kom først sent lørdag aften hvor det så blev til lidt kørsel og fotografering. Her er lidt af de billeder jeg tog, senere vil der komme billeder fra andre. Men først en lille notits der var bragt i Skovlundebladet, som optakt til køreweekenden.

 

   

   

   

   

Sidst på aftenen skulle vi dog have lidt nattekørsel. Det giver det hele en helt anden dimension at se togene køre i mørket. Billederne faldt ud så det ligner at det har regnet - min personlige mening er at det ser sk... godt ud

   

Så håber jeg snart at få materiale fra de andre der fotograferede på livet løs.

 

Her kom der så billeder fra Paulo:

Opbygningen er i gang, det stod så på et par timer, og efterfølgende gik der en del timer med at finde ud af hvorfor der var problemer med strømmen. Men den blev fundet og formanden var glad.

   

   

   

   

   

    

   

 

Desværre kunne jeg ikke selv være der om søndagen, så her må andre fortælle lidt om hvor mange der kom og kiggede på vores anlæg. Det har Peter Formand så taget til sig og han har begået dette lille skriv:

 

Søndag d. 06 Marts 2005 

Søndagen startede med at formanden kl. ca. 08.30 blev sendt / jaget i byen efter morgenbrød, da formanden kom tilbage, var der i mellemtiden gjort klart til dagens første kørsel………….kl. ca. 09.30

begyndte de første medlemmer at komme til dagens kørsel…og kl. 10.15 begyndte de første gæster at komme ind i lokalet for at se den flotte bane,  der kom hurtigt mange flere gæster, så der på et tidspunkt var samlet omkring 75 – 100 gæster samtidig, som skulle se og høre om vores anlæg og selve klubben, dagen kørsel sluttede kl. ca. 14.30 hvor de sidste gæster forlod baneområdet.

Her vil jeg vise det billede som jeg synes er det fedeste fra denne omgang, det er taget af Paulo. Der er en super stemning over det, og det ligner endnu mere en god våd vinterdag hvor der børe køres med model tog i str. 1:32

 

 

SL.