Neumünster

Søndag d. 7/3 tog fire af os på en tur til Neumünster - her følger et par billeder fra turen:

Vi starter billedserien på Færgen kl. 9.50. Jeg har lovet Jørn Ove ikke at sige hvem det er der sidder og spiser "Karrywurst" til morgen mad, så det lader jeg være med

   

Hefter stod den på tog, tog og tog, samt et par handler med... ja rigtig gættet - tog. Vi skulle dog også ned for at se hvordan de her moduler var bygget op, så det røg der også et par billeder af.

   

       

   

   

   

   

       

   

   

   

   

   

 

For Jørn Ove var der en helt særlig grund til at tage ned til Neumünster. Han havde lavet en lille "forretning" med hr. Pein om levering af et stk. håndlavet V65. En model af meget høj kvalitet, og at se Jørn Oves glæde over at den fik lov at tage en lille tur på deres anlæg, tydede på at denne model betød meget for ham, eller at han i al fald havde glædet sig meget til at hente den - det forstår man da ikke ;-)

   

   

   

På hjemturen sad han således hele tiden:

Den kasse veg ikke fra ham i den tid vi sad i bilen, eller var på færgen...! (han mente selv han skulle have den fastgjort til hans håndled med håndjern)

Apropos færgen.....

Her var det lidt mere naturligt at spise den, fra denne dag af så "berømte" Karrywurst - ikke en kulinarisk oplevelse - men sikkert en tradition fremover:

Tak for en fed, sjov, interessant og hyggelig tur - det gør vi sgu igen........!!

SL.